Wat zijn mogelijkheden

Bij een verbouwing komt veel kijken en er zijn vaak tal van mogelijkheden om uw wensen te realiseren. Het maken van de juiste keuzes kan hierdoor erg lastig zijn. Hier kunnen wij u bij helpen. Wij gaan graag met u op zoek naar de gewenste verbouwing.

U bepaalt waar de ruimte aan moet voldoen en welk budget u hiervoor ter beschikking heeft. Op basis hiervan stellen wij een kostenraming voor u op. Er kan gewerkt worden op basis van een vaste prijs of op basis van een uurtarief. Hierover maken we vooraf goede afspraken.

Zodra u tevreden bent over het concept en wij gezamenlijk tot een akkoord zijn gekomen, zullen wij alles voor de uitvoering van het project voor onze rekening nemen. Moet er een bouwvergunning aangevraagd worden bij de Gemeente, dan zullen wij dit voor u verzorgen.
Ook zullen wij voor u overige uitvoerende partijen benaderen en vervolgens deze begeleiding verzorgen. We onderhouden dan het contact met deze leveranciers, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Wel de lusten, maar niet de lasten!

Mogelijkheden

Denkt u aan uitbreiding van uw woning middels aan- of opbouw, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van zeer kwalitatieve aan- en opbouwen.

Het bepalen van de kosten voor uw aan- of opbouw doen wij in overleg met u. Met deze richtprijs geven wij u een duidelijke indicatie van de aanbouw/opbouw van uw woning of bedrijf.

Wij hebben een brede kennis opgedaan in de mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding en kozijnformaat- en materiaal. Ook daarin worden uw wensen natuurlijk meegenomen!

Dakkapel

Wilt u meer woonruimte creëren of meer licht en ruimte in een slaapkamer of op de zolder van uw woning? Een dakkapel is hiervoor een ideale oplossing.
Extra vierkante leefmeters en extra lichtinval vergroot het wooncomfort. Een dakkapel biedt direct een aantal fantastische pluspunten.

– Meer leefruimte
– Meer daglicht
– Meer woonplezier
– Decoratief aanzicht van dak/woning
– Directe waardeverhoging van uw huis

dakkapel

Nieuwbouw

Heb je een prachtige plek gevonden om je droomhuis te verwezelijken? Gefeliciteerd!

Bij nieuwbouw komt nogal wat kijken. Het liefste wil je je nieuwe huis helemaal naar je eigen zin willen inrichten. Maar hoe pak je zoiets aan?
Voordat de bouw van je droomwoning kan beginnen, moet er eerst heel veel gebeuren. Het begint met een goede voorbereiding en het regelen van een aantal randvoorwaarden. Dat betreft bijvoorbeeld het aanvragen van een bouwvergunning bij de Gemeente, het financieren van de grond en het huis. Daarna kun je aan de slag met het ontwerp en pas als dat allemaal rond is, kan de bouw eindelijk beginnen.

Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het bouwen van nieuwbouw. Voor het aanvragen van een bouwvergunning, het realiseren van de bouw met onderaannemers kunnen wij u zeker van dienst zijn!

Wij kunnen u helpen!

Vraag een offerte aan